Šminkanje

Naše vizažistićke vještine izražavamo koristeći profesionalnu dekorativnu kozmetiku sa velikom ponudom dekorativnih pripravaka koji štite i njeguju Vašu kožu. Bez obzira na godišnje sminkanjedoba, prigodu, dob klijentice ili make up trend, naši stručnjaci za šminku, poštujući Vašu osobnost i styling, učiniti će sve kako bi bili potpuno zadovoljni s našim kreacijama.

Šminkanje + jednokratne trepavice + fiksatori

Svečana kreacija šminke s finim teksturama i rumenilom koje osvježava i oblikuje konture lica. Koristimo sjenila u raznim bojama koje su istovremeno i nježne i intenzivne, a sve je prilagođeno stilu i željama modela, te prigodi. Cijela šminka se nadopunjava postavljanjem jednokratnih trepavica, kako bi pogled bio naglašeniji, i fiksira se sprejevima, fiksirajućim puderima i primerima koji daju 24-satnu postojanost.

Sva dekorativna kozmetika koju koristimo prilikom šminkanja je profesionalna.

  • CIJENA : 70 EUR

Šminkanje + fiksatori

Šminka za svečane prigode prilikom koje se koristi profesionalna dekorativna kozmetika. Šminka traje 24 sata zahvaljujući fiksatorima i poštuje stil i želje modela, naglašavajući prirodu prigode.

  • CIJENA : 50 EUR

Basic šminkanje

Šminka koja je pogodna za poslovne sastanke, razne dnevne evente, konferencije i sl. gdje nije naglasak na trajanju i jačini šminke, već treba modela osvježiti, dati mu profesionalnu notu i ozbiljnost. Kao i uvijek, šminku prilagođavamo prigodi, stilu, odjeći i željama modela.

  • CIJENA : 40 EUR

Lash lift s keratinom

Osobe s ravnim i metlastim trepavicama imaju tužan pogled jer one vizualno spuštaju liniju gornjeg kapka. I stoga je za njih lash lift, koji ih oslobađa svakodnevnog uvijanja aparatićem, idealan izbor. Postupak se izvodi pomoću silikonskih viklera i traje oko 50 minuta. Nakon postupka uvijanja, trepavice laminiramo keratinom koji ih njeguje i produžuje.

  • CIJENA : 30 EUR

Ugradnja jednokratnih trepavica

Vizažisti ih obožavaju, a samim time i njihovi klijenti. Ova metoda se koristi jednokratno prilikom šminkanja za razne prigode. Prilikom ugradnje, koristi se jedan par jednokratnih trepavica koje se lijepe na kapak uz sam rub trepavica. Njima se ističe pogled i naglašava šminka na očima modela.

  • CIJENA : 20EUR

Bojanje obrva ili trepavica

Preporučuje se osobama sa svijetlim trepavicama i obrvama ili s prvim sijedim dlačicama u obrvama.Važno je znati da taj tretman može izvesti samo stručna osoba, koristeći boje koje ne štete oku i kapcima (nikako one za kosu), a u ponudi imamo crnu, tamno smeđu, prirodno smeđu, svijetlo smeđu i sivu. Koristimo isključivo Binacil boje za profesionalce. Izuzetno su nježne i dugotrajne.

  • CIJENA : pojedinačno 10 EUR

  • CIJENA : zajedno 15 EUR