Masaža

Klasična masaža provodi se s ciljem njegovanja tijela radi poboljšanja općeg zdravlja i zdravstvenog stanja, tjelesnih sposobnosti te povećanja količine energije u organizmu.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je specifična vještina , vrsta procjene i sistematska manualna aplikacija raznih tehnika kako na površinskom mekom tkivu kože, mišića, tetiva, ligamenata i fascija, tako i na strukturama koje leže unutar površinskog tkiva, a pomoću dlanova, stopala, koljena, ruku, laktova i podlaktica.Manualne tehnike uključuju sustavnu primjenu dodira, glađenja, trljanja, vibracije, lupkanja, istezanja, gnječenja, pritiskanja, te izvođenje aktivnih i pasivnih pokreta zgloba unutar normalnog fiziološkog opsega pokreta.Može uključivati dodatne aplikacije poput topline, hladnoće, a s ciljem postizanja i održavanja zdravlja, a putem normaliziranja i poboljšanja mišićnog tonusa, olakšanja opuštanja, stimulacije cirkulacije, te izazivanja terapeutskog učinka respiratornog i živčanog sustava.Trajanje takve masaže je 60 minuta za parcijalni dio tijela.

  • CIJENA : 60 EUR (60 min.)

Sportska masaža

To je masaža posebno orijentirana na mišiće i dijelove tijela koji su izloženi stresu treniranja..Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, zagrijavaju se i omekšavaju tkiva, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma.Sportska masaža nas čini spremnijima na nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima.
Ciljevi sportske masaže su smanjiti mišićnu napetost i održati mišiće manje podložnim ozljedama.Ona se može provoditi prije ili nakon aktivnosti s naglaskom na mišiće koji su najaktivniji tijekom treninga.Uslugu sportske masaže vrši sportski maser.

  • CIJENA : 60 EUR (60 min.)

Osteopatski tretman

Kroz fine tehnike i palpacije, te određena testiranja, osteopat utvrđuje gdje se nalaze tenzije i blokade u tkivu koje mogu biti uzrokom boli, smanjenoj pokretljivosti, lošijoj cirkulaciji ( uzrok glavobolje) i nekih drugih tjelesnih disfunkcija. Primjenom osteopatije, terapeut oslobađa tenzije u tkivu, poboljšava pokretljivost što utječe na smanjenje boli, poboljšanje pokretljivosti i opće dobro funkcioniranje organizma. Osteopatija dolazi u kontakt s mehanizmom zdravlja svake osobe i na taj način pomogne pacijentu da se sam izliječi.

  • CIJENA TRETMANA : 70 EUR

Vezivno refleksna masaža

U vezivno refleksnoj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Vezivno tkivo povezuje stanice, tkiva i organe dajući im oblik i mehaničku potporu. Služi za obranu organizma i prehranu organa. Ukoliko postoji promjena na unutarnjem organu, dolazi do povećane napetosti mišića i zadebljanja vezivnog tkiva u određenoj refleksnoj zoni kojoj taj organ pripada. Možemo reći da vezivno refleksnom tehnikom djelujemo na refleksne zone te na taj način refleksnim putem djelujemo na cijelo tijelo.Ova tehnika je idealna kod tretiranja fibroznog celulita i mlohavog tkiva.Vrlo je moćna i daje bolje rezultate od klasične anticelulitne masaže ako je u pitanju fibrozni i edematozni celulit.

TRAJANJE VR MASAŽE : 20 – 40 minuta
UČESTALOST TRETMANA : 2 X tjedno

  • CIJENA : od od 30 EUR do 40 EUR ovisno o tretiranom području

Masaža stopala

Ovakovu vrstu masaže preporučamo klijentima sa slabom cirkulacijom i tzv.hladnim stopalima, te onima koji pate od bolova u stopalima zbog predugog stajanja, hodanja ili nekavog drugog opterećenja na stopalima.Dobra masaža stopala može pomoći kod glavobolje,napetosti u vratu ili leđima te kod raznih stanja uzrokovanih stresom.Masažom se utjeće na manje bolne nakupine i čvorove u mekom tkivu stopala tako da ona može povremeno biti bolna ali poboljšanje se osjeti odmah nakon masaže.Masaža stopala traje 30 minuta.

  • CIJENA : 40 EUR ( 30 min.)

Zdravlje i ljepota

Prijava na newsletter

Saznaj prvi za naše akcije, popuste i promocije.