Anticelulitni tretmani

Potrebno je istaknuti dvije činjenice; prva – 85 posto žena ima celulit, i druga – svaki dio našeg tijela zaslužuje da ga volimo i prihvaćamo, uključujući celulit. Ipak, želite li, s ljetnom sezonom na vidiku, isprobati neke anticelulitne tretmane da biste se osjećali bolje, to je sasvim u redu.

Kako bi postigli najbolje i najtrajnije rezultate anticelulitne programe prilagođavamo svakoj klijentici individualno prema njezinim potrebama. Zato je potrebno dogovoriti konzultacije prije početka prvog tretmana kako bi imali dovoljno vremena oko dogovora termina, učestalosti i količini dolazaka.

Brazilska maderoterapija

Tretman tijela u kojem se koriste drvene čašice (koje izgledaju poput zvonca s drškom), a dolaze u pet veličina. Pomoću čašice stvara se vakuum koji djeluje na površinske i dubinske masne naslage i celulit. Posebno je efikasan tretman kod oslabljenog, mlohavog i mekanog tkiva kojeg treba učvrstiti. Vrlo je učinkovit tretman kod osoba koje su sklone zadržavanju vode u tkivima i imaju zagušenu limfu. Lijepo ga se može kombinirati s kolumbijskom maderoterapijom koju radimo pomoću oklagija. Preporučljivo je napraviti seriju od 10 tretmana za vidljive rezultate.

Trajanje tretmana : od 30 do 45 minuta / 3-4 x tjedno

 • CIJENA : 20 min. – 25 EUR

 • CIJENA : 30 min. – 30 EUR

 • CIJENA : 45 min. – 40 EUR

 • CIJENA : 45 min. – 50 EUR

Aurora fit tretman

Tretman omatanja tijela pomoću gelova koji u sebi sadrže esencije bršljana, ružmarina, ljute papričice, kamfora a djeluju na detoksikaciju tijela, smanjuju celulit i masne naslage, smanjuju obujam, izbacuju višak vode i poboljšavaju cirkulaciju, tonus i zatezanje kože. Najčešće se kombinira s tretmanima kolumbijske ili brazilske maderoterapije.

Trajanje tretmana : 45 minuta

 • CIJENA: 20 EUR

Anticelulitni piling

Piling neposredno prije anticelulitnih tretmana potiće znojenje, detoksikaciju i oslobađa kožu od odumrlog rožnatog sloja.Na taj način aktivne tvari lakše i dublje penetriraju u kožu.

 • CIJENA: 40 EUR (cijelo tijelo)

Vezivno refleksna masaža

Ukoliko imate opušteno tkivo, vidljive nakupine celulita i pojačano nakupljanje vode, ova metoda je pravi izbor.Ona djeluje neposredno preko kože na pravilan rad organa, na detoksikaciju, učvršćuje vezivno tkivo i ima močniji učinak od klasične anticelulitne masaže.Prednost ove masaže je također malo uloženog vremena a veliki učinak.Dovoljno je samo dva puta tjedno dolaziti na masažu kroz period od nekoliko tjedana ( ovisno o stupnju celulita i stanju vezivnog tkiva).Na ovaj način mogu se tretirati noge i stražnjica, trbuh i nadlaktice.

PAKET 6 x noge – 230,00 EUR
PAKET 6 x trbuh – 170,00 EUR
PAKET 6 x ruke – 170,00 EUR

 • CIJENA: od 30 EUR do 40 EUR

Kolumbijska maderoterapija

Anticelulitna masaža specijalno dizajniranim drvenim valjcima (oklagijama). Na ovu vrstu masaže jako je važno dolaziti redovito svaki dan ili barem svaki drugi. Uz valjke, kojima tretiramo celulit, koristimo i biljna ulja na bazi bršljena, cimeta i kofeina.Kolumbijska maderoterapija odlično djeluje na dubinske masne naslage, tvrdi celulit, te na tkivo koje je sklono zadržavanju vode.
Trajanje tretmana : od 20 do 50 minuta.

 • CIJENA : 60 min. – 50 EUR

 • CIJENA : 45 min. – 40 EUR

 • CIJENA : 30 min. – 30 EUR

 • CIJENA : 20 min. – 25 EUR

Zdravlje i ljepota

Prijava na newsletter

Saznaj prvi za naše akcije, popuste i promocije.