Pedikura i manikura

Sve tretmane na stopalima i dlanovima izvodimo kontroliranim i profesionalnim proizvodima. Želimo naglasiti da proizvodi koje koristimo sadrže supstance koje umiruju, njeguju, hidratiziraju, dezinficiraju i djeluju antimikotički, što je važno s obzirom da se izvode na dijelovima tijela koji su posebno podložni gljivičnim infekcijama. Svi preparati s kojima radimo sigurni su za dijabetičare.

Medicinska pedikura

Izvodi se sterilnim pedikerskim instrumentima. Uključuje kupku za omekšavanje kože i noktiju, uklanjanje zadebljale, orožene kože, kraćenje i oblikovanje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule, uklanjanje natisaka i kurjih očiju, tretiraju se urasli nokti i bradavice. Vrši se dezinfekcija i nanosi se krema i ostali potrebni preparati prema tipu problematike.

  • CIJENA : 180 kn (23,89 €)

Estetska pedikura

Pedikura koja uključuje osvježavajuću kupku, uklanjanje zadebljale i orožene kože, kraćenje i oblikovanje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule, uklanjanje natisaka i kurjih očiju, tretiraju se urasli nokti i bradavice. Na kraju se izvodi piling, pakung i masaža stopala, te lakiranje.

  • CIJENA : 150 kn (19,91 €)

Wellness pedikura

Pedikura koja uključuje osvježavajuću kupku, uklanjanje zadebljale i orožene kože, kraćenje i oblikovanje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule, uklanjanje natisaka i kurjih očiju, tretiraju se urasli nokti i bradavice. Na kraju se izvodi piling, pakung i masaža stopala, te lakiranje.

  • CIJENA TRETMANA : 250 kn (33,18 €)

Manikura

Izvodi se sterilnim instrumentima. Uključuje dezinfekciju kože i noktiju, kraćenje, oblikovanje i poliranje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule ( pokožice), te masažu njegujućom kremom za ruke.

  • CIJENA : 130 kn (17,25 €)

Wellness manikura

Uključuje dezinfekciju kože i noktiju, kraćenje, oblikovanje i poliranje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule, piling, masažu i masku za dubinsku njegu kože i lakiranje.

  • CIJENA : 200 kn (26,54 €)

Lakiranje

Lakiranje obuhvaća nanošenje njegujućeg baznog laka (podlaka), dva sloja laka u boji po odabiru korisnika usluge i završnog laka (nadlaka), te kapi za brže sušenje.

  • CIJENA: 50 kn (6,64 €)

Skraćivanje i oblikovanje noktiju

Izvodi se sterilnim instrumentima. Uključuje biljnu kupku za omekšavanje, podrezivanje i oblikovanje noktiju, uklanjanje i njegu kutikule, poliranje noktiju, dezinfekciju i ulje za njegu noktiju.

  • CIJENA: 100 kn (13,27 €)

Obrada kurjeg oka ili uraslog nokta

Izvodi se sterilnim instrumentima. Uključuje biljnu kupku za omekšavanje, obradu problematike, dezinfekciju i sanaciju, savjet za održavanje kod kuće.

Korisnik usluge mora biti spreman na suradnju i redovite dolaske ukoliko želi riješiti problem.

  • CIJENA: 100 kn (13,27 €)

Kontrola kurjeg oka ili uraslog nokta

Obično se ponavlja dolazak u razmaku od 5-7 dana.

  • CIJENA: 80 kn (10,62 €)

Obrada plantarne bradavice

Na stopalu mogu se pojaviti rožnate tvorevine koje mogu sličiti kurjem oku. Zato imamo znanje da vidimo o ćemu se radi, tretiramo i zajedničkom suradnjom riješavamo.Prilikom tretiranja bradavice koristimo plasma pen uređaj kojim uklanjamo bradavicu. Ponekad je potreban jedan dolazak, a ponekad više. Jako je važno držati se uputa pedikera pa uspjeh neće izostati.

  • CIJENA: od 100 – 400 kn (13,27 € – 53,09 €) / ovisno o količini i veličini bradavica

Gljivične infekcije noktiju

Kod gljivičnih infekcija noktiju najvažnija je suradnja između pedikera i korisnika usluge. To znači da se korisnik usluge, ukoliko želi riješiti problem, mora disciplinirano pridržavati uputa pedikera.

Ukoliko je gljivicom zahvaćena cijela ploča nokta, liječenje može trajati čak do godinu dana. Potrebno je strpljenje i upornost, te redoviti dolasci na pedikuru. Rezultati neće izostati ako se zadovolje svi kriteriji.

Zdravlje i ljepota

Prijava na newsletter

Saznaj prvi za naše akcije, popuste i promocije.

Prijavi se na newsletter!